6
Zář

Zpravodaj 1/2009

   Autor: Robert Müller   kategorie: Ostatní

Adobe Reader

Adobe Reader

Titulní list Zpravodaje SOPVČ č. 1/2009

Tak tu máme další počin s vydáváním starších čísel Zpravodaje.

Co v tomto čísle najdete? Pravidelné informace z výboru Společnosti, úvodní slovo Lídy Žlábkové, informace z XX. výročního sněmu společnosti, hospodaření za rok 2008, vznik a informace k občanskému sdružení NÁDRAŽÍ NEDÁME!,  článek Pavla Bareše o Cítolibech na Lounsku, dopis společnosti na Ministerstvo kultury ČR a následná odpověď k problematice ochrany památek v našem regionu, dále na Vás čeká celá řada dalších příspěvků, ale také obrázků a informací. K dispozici je ve formátu pdf ke stažení a hlavně ke čtení zde (1,23MB).

Další číslo č.2. 2009 bude zveřejněno v polovine září a číslo č.3. 2009 koncem měsíce. Rádi bycom pro Vás připravili v pravé záložce přehledný archiv i s odkazem na jednotlivá zveřejněná čísla.

Na pravé straně nahoře je logo a zároveň odkaz na stránky poskytovatele prohlížeče “Pdf” souborů. Stačí si jen stáhnou správnou verzi pro Váš operační systém.

Tento zápis byl uveřejněn v Pondělí, 6. Září 2010 v 14.08, je zařazen do kategorie Ostatní. Můžete sledovat veškeré reakce na něj pomocí RSS 2.0 kanálu. Reakce na článek nejsou povoleny, ale můžete na článek odkazovat na vaší vlastní stránce.

Komentáře nejsou povoleny.